Συνδέστε τα ακουστικά βαρηκοΐας με Κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές

Posted by akoustika 10/05/2020 0 Σχόλια

 

 

Τα ακουστικά έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που πλέον είναι δυνατή η σύνδεση τους και με κάποιες άλλες συσκευές,βοηθώντας σας ακόμα περισσότερο στον πλήρη έλεγχο της καθημερινοτητάς σας.

 

 

 

App Audio Service

 

Η εφαρμογή Audio Service επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα συστήματα ακοής τους: Είτε πρόκειται για άμεση ροή ήχου, τηλεχειριστήριο, απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις (με smartphone iOS), έλεγχο έντασης ήχου και ρυθμίσεις κατεύθυνσης μικροφώνων.

 

 

 

 

 

 

Smart mic

 

 

Άμεση ροή ήχου από σχεδόν οποιοδήποτε smartphone Android με δυνατότητα Bluetooth .Το Smart Mic επιτρέπει τηλεφωνικές κλήσεις "χωρίς χέρια", αφού μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο μικρόφωνο.

 

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Άμεση ροή από smartphone Android

Ακούγεται μουσική σε στερεοφωνική ποιότητα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μικρόφωνο συνεδρίου

Το Smart Mic λειτουργεί επίσης ως απομακρυσμένο μικρόφωνο για να σας βοηθήσει σε δύσκολες ακουστικές καταστάσεις, όπως επαγγελματικές  συσκέψεις. Μπορείτε να μεταδώσετε τον ήχο ενός ηχείου απευθείας στα ακουστικά σας από απόσταση έως και 20 μέτρων. Ως αποτέλεσμα, ακούτε τον ομιλητή τόσο καθαρά σαν να στέκεται ακριβώς δίπλα σας.

 

 

Smart transmitter TV  (ποιότητα ήχου Dolby Digital)

Το Smart transmitter TV τροφοδοτεί ήχο από την τηλεόρασή σας απευθείας στα ακουστικά σας σε ποιότητα Dolby Digital. Προσφέρει πλήρως αυτόματο χειρισμό, για μια ασύρματη εμπειρία ακρόασης τελευταίας τεχνολογίας.

 

Εύκολο τηλεχειριστήριο μέσω εφαρμογής

Με τη χρήση του App Audio service, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε και να θέσετε σε παύση τη ροή τηλεόρασης, καθώς και να ρυθμίσετε την ένταση όπως θέλετε χωρίς καμία ανάγκη χρήσης του χειριστηρίου της τηλεόρασης .Επιπλέον, σε περίπτωση τηλεφωνικής κλήσης ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, η ροή της τηλεόρασης θα διακόπτεται αυτόματα.

 

Το smart transmitter TV είναι συμβατό με όλες τις τηλεοράσεις