Μοντέλο Ακουστικών


                                
Icon

Σχεδόν αόρατο! Ασφαλές σε κάθε κατάσταση ή περιβάλλον στο οποίο βρίσκετε το εξελιγμένο μικρόφωνο και το λεπτότερο πάχος τοιχώματος καθιστούν το Icon ως το μικρότερο σύστημα ακοής.υτός ο σχεδιασμός εγγυάται μέγιστη διακριτικότητα. Το εκτεταμένο δυναμικό εύρος της τεχνολογίας G5 προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ακρόασης. Το νέο Icon  είναι ένα πραγματικό θαύμα ήχου. Το μικρότερο προσαρμοσμένο στο αυτί σας ,μοντέλο τής Audio Service είναι η καταλληλότερη λύση για εσάς σας που θέλετε το μέγιστη απόδοση με το πιο διακριτικό σύστημα.

 Η διαφορά έγκειται στο νέο μικρότερο και εξελιγμένο μικρόφωνο και το λεπτότερο κέλυφος.

Sina

Το πιο δημοφιλές προσαρμοσμένο στο αυτί-ενδωτιαίο ακουστικό είναι πλέον διαθέσιμο με την τεχνολογία G5. Αυτό το ακουστικό σύστημα παρέχει μια ευχάριστη εμπειρία ήχους με εξαιρετική άνεση ακρόασης και υψηλή ισχύ ενίσχυσης.

Ήρθε για  να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο! Το Sina G5 σας εξοικονομεί εξαιρετική ποιότητα ήχου. Επιπλέον ,η προαιρετική ασύρματη λειτουργία διασυνδέει τα ακουστικά σας με οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή  ενώ το προγραμματιζόμενο κουμπί είναι εύκολο στη χρήση. 


Vega

Σύγχρονο και άνετο. Το μοντέλο υψηλής απόδοσης με επιλογή προγραμματιζόμενου κουμπιού

Το ενδωτιαίο μοντέλο Vega in είναι ένα ευέλικτο σύστημα ακοής. Όπως είναι όλα τα συστήματα ακοής στο αυτί,  το συγκεκριμένο μοντέλο έχει επιπλέον ένα ξεχωριστό  προσαρμοσμένο κουμπί , εύκολο στη χρήση ώστε να ικανοποιεί  τις εκάστοτε ακουστικές σας ανάγκες . Το κουμπί αυτό ,το οποίο βρίσκεται στη μπαταριοθήκη  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αλλαγή των προγραμμάτων , τη ρύθμιση της έντασης ή και ως διακόπτης on / off.

Τα ακουστικά μπορούν προαιρετικά να διαθέτουν ασύρματη λειτουργία, ώστε να μπορούν να συνδέονται ασύρματα με άλλες συσκευές ήχου και να λειτουργούν με τηλεχειρισμό. Μια εφαρμογή smartphone είναι διαθέσιμη για να επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει άνετα τα προγράμματα ακοής και την ένταση.

Ida

Τέλεια εφαρμογή με τη μέγιστη άνεση ακρόασης. Το μοντέλο Ida  είναι πραγματικά ένα all around σύστημα! Ο διακόπτης είναι πολύ βολικός στη χρήση. Δύο μικρόφωνα εξασφαλίζουν εξαιρετική κατεύθυντικότητα για αξιόπιστο χωρικό και ηχητικό προσανατολισμό και διαφοροποιημένη αντίληψη για το περιβάλλοντα χώρο. Τα συστήματα ακοής Ida είναι επίσης κατάλληλα για προχωρημένη απώλεια ακοής.

Τα συστήματα ακοής Ida διατίθενται προαιρετικά με ασύρματη λειτουργία. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του ακουστικού Smart Connect, της λειτουργικότητας 2earphone και πολλών άλλων δυνατοτήτων για να απολαμβάνετε ξανά την ακοή.

Επαναστατικό και λειτουργικό. 

Το Ida BTείναι το πρώτο προσαρμοσμένο ακουστικό σύστημα της Audio Service με τεχνολογία άμεσης κατεύθυνσης  ήχου μέσω Bluetooth και ασύρματης λειτουργίας.Αυτό καθιστά το ακουστικό Ida ένα “παγκοσμίως δικτυωμένο μέσο επικοινωνίας” στο αυτί.Rixx

Μικρό και θαυματουργό

Το ακουστικό Rixx είναι εξοπλισμένο με πολλές αυτόματες λειτουργίες που εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση ακοής. Προσαρμόζονται με ευελιξία σε κάθε ακουστική κατάσταση. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, το Rixx μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χειροκίνητα χρησιμοποιώντας το κουμπί ή μέσω του smart Key.Το μοντέλο RIC αντιπροσωπεύει άνεση,μικρό μέγεθος και κομψότητα. Μπορούν να φορεθούν διακριτικά πίσω από το αυτί και διακρίνονται για τις πολλαπλές λειτουργίες. Τα συστήματα ακοής Rixx  διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα αυτόματων λειτουργιών για την καλύτερη δυνατή ακοή.

Το ακουστικό προσαρμόζεται αυτόματα στην τρέχουσα κατάσταση ακρόασης. Το Rixx μπορεί να λειτουργήσει με το χέρι με ένα κουμπί ή με το smart Key,ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Mood

Το πολυδύναμο σύστημα για τις υψηλότερες προσδοκίες

Με ευέλικτη διάθεση είναι ένα μικρό, δυσδιάκριτο σύστημα ακοής. Διάφοροι τύποι θηλής σημαίνουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ευρύ φάσμα απώλειας ακοής.

Το ευέλικτο μοντέλο Mood - το διακριτικό σύστημα ακοής που είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, αλλά πολύ μεγάλο στην τεχνολογία. Το ακουστικό  Mood λειτουργεί μέσα σ’ ένα ευρύ φάσμα βαθμών απώλειας ακοής χάρη στις διαφορετικές λειτουργίες του. Το σύστημά του μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές ανάγκες του χρήστη μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών ρύθμισης. Το ακουστικό  Mood διαθέτει ασύρματη λειτουργία, ώστε να μπορεί να συνδέεται  ασύρματα με άλλες συσκευές ήχου και να λειτουργεί με τηλεχειριστήριο. Μια εφαρμογή -App μέσω smartphone είναι διαθέσιμη για να επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει άνετα τα διαφορετικά προγράμματα ακοής και την ένταση.

 

Duo

Τα συστήματα ακοής DUO είναι κατάλληλα για διάφορους βαθμούς απώλειας ακοής και με τα πολλά χαρακτηριστικά τους, προσφέρουν ευρύ πεδίο για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών σας.

 Το μοντέλο DUO πίσω από το αυτί –οπισθωτιαίο διαθέτει υπερσύγχρονη σχεδίαση σε συνδυασμό με πληθώρα επιλογών προσαρμοσμένης τοποθέτησης.

P

Για μεγάλη απώλεια ακοής 

Τα μοντέλα P είναι συστήματα ακοής για μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής. Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουν διαφορετικά σχέδια. Το P, με το διακόπτη του, είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Εξίσου κάποια  μοντέλα P  για μεσαία απώλεια ακοής. Τα ακουστικά P  διατίθενται σε μια σειρά διαφορετικών σχεδίων,ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο διακόπτης βάσης κάνει τα συστήματα P πολύ άνετα  για να φορεθούν  και να λειτουργούν εύκολα.

P έχουν αυτοκόλλητη επίστρωση που απορροφά την υγρασία και τη βρωμιά.

Τα συστήματα ακοής του TL 4 - 16 διαθέτουν ασύρματη λειτουργία, ώστε να μπορούν να συνδέονται ασύρματα με άλλες συσκευές ήχου και να λειτουργούν με τηλεχειρισμό. Μια εφαρμογή –App smartphone είναι διαθέσιμη για να επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει άνετα τα προγράμματα ακοής και την ένταση.

Hp

Για πολύ μεγάλου βαθμού απώλεια ακοής

Το σύστημα ακοής υψηλής ισχύος HP είναι η λύση που δίνει η Audio Service για άτομα με προχωρημένη απώλεια ακοής. Χωριστά προγράμματα επιλογής προγραμμάτων και ελέγχου έντασης καθιστούν το σύστημα ακοής HP εύκολο και βολικό να προσαρμοστεί.Το ακουστικό HP 8 G4 είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας που βασίζεται στην τεχνολογία τσιπ Tech Level 8 και G4. Η καρδιά της τεχνολογίας G4 είναι η αυτόματη επιλογή άνεσης ήχου -Comfort. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο από κάθε υπόβαθρο  θόρυβο,να αναδείξει και να επικεντρωθεί στην ομιλία ώστε να είναι απολύτως κατανοητή. Ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα. Τα μοντέλα Tech Level 8 διαθέτουν 12  συχνότητες που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικός και καθαρός ήχος.

Τα ακουστικά HP 8 G4 ενσωματώνουν μια ασύρματη σύνδεση που επιτρέπει σε άλλες πηγές ήχου μέσω Bluetooth να συνδέονται ασύρματα με εξωτερικές συσκευές ήχου. Ο έλεγχος και η ρύθμιση των ακουστικών βοηθημάτων σχετικά με τα προγράμματα ακρόασης και την ένταση μπορούν να γίνουν μέσω του smartphone μέσω εφαρμογής App. Μια ενσωματωμένη λειτουργία για εμβοές μπορεί επίσης να έχει μια καταπραϋντική επίδραση στην εμβοή. Για μονόπλευρη απώλεια, η έκδοση Cros προσφέρει έναν τρόπο εντοπισμού σημάτων ώστε να γίνεται αντιληπτός ο ήχος και με τα δύο αυτιά.
Stiline 

Ψάχνετε για ένα ακουστικό που δεν μοιάζει με ακουστικό; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να δείτε το νέο ακουστικό  της Audio service, Stiline . Με τον επανασχεδιασμό της μπαταρίας, η Audio service  κατάφερε να σχεδιάσει έναν νέο διακριτικό και σύγχρονο ακουστικό βαρηκοΐας . Το Stiline  είναι ένα λεπτό RIC με μπαταρία που επαναφορτίζεται με την θήκη του ακουστικού . Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια πλήρως επανασχεδιασμένη, υπέρ-λεπτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Το Stiline έρχεται με 3 έτη εγγύηση.  
Το Stiline  φέρνει ένα μοναδικό και μοντέρνο σχέδιο στον κόσμο της ακοής. Με τόσο λεπτό περίβλημα όσο και  τo καλώδιο μεγαφώνου , η συσκευή καθίσταται  εξαιρετικά διακριτική και απευθύνεται σε εκείνους  που θέλουν τα πιο κομψά ακουστικά .
Το Stiline δεν διαθέτει κουμπιά ή έλεγχο έντασης. Για όσους θέλουν να ελέγξουν τα ακουστικά τους, η εφαρμογή Smart Direct® App είναι διαθέσιμη για την αλλαγή της έντασης, των προγραμμάτων και της κατευθυντικότητας. Η εφαρμογή Smart Direct
® App απαιτεί smartphone.