Διάσημοι και επώνυμοι που χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας

Posted by akoustika 18/02/2020 0 Σχόλια

 

Η απώλεια ακοής είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα, περίπου 466 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν κάποιο επίπεδο απώλειας ακοής. Και πολλοί από εκείνους τους ανθρώπους που φορούν βοηθήματα ακοής είναι celebtites!

 

 

 

 

 

Αναρωτιέστε ποιοι Διάσημοι και επώνυμοι χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας ; Εδώ είναι 8 προσωπικότητες σούπερ σταρ που μπορεί ή ίσως δεν γνωρίζετε ότι έχουν ακουστικό .

 

 

 

 

 

 

Bill Clinton

Γνωρίζατε ότι ο 42ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί ακουστικά βαρηκοΐας; Στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί ακουστικά από την δεύτερη θητεία του. Και σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της τεχνολογίας ακοής στον κόσμο και προάγει την καλύτερη ακοή σε όλη την υδρόγειο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halle Berry

Η ιστορία της απώλειας ακοής του Halle Berry είναι πολύ τραγική, καθώς έχασε το 80% της ακοής της στο δεξί της αυτί λόγω βίας από τον πρώην φίλο της. Αλλά η Χάλε έχει μετατρέψει την τραγωδία της σε θρίαμβο. Εκτός από την απίστευτη καριέρα της, η Halle υποστηρίζει και ευαισθητοποιεί τώρα τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlee Matlin

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται διάσημους ανθρώπους που φορούν ακουστικά , η Marlee Matlin έρχεται συνήθως πρώτη. Η Marlee, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες  θεατρικές παραστάσεις, ήταν κωφή από τότε που ήταν παιδί. Στην πραγματικότητα, έχει μόνο 20% ακοής στο αριστερό της αυτί.

Η Marlee δεν έχει αφήσει την απώλεια της ακοής της να την κρατήσει πίσω. Έχει χρησιμοποιήσει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό ακουστικών, την νοηματικής γλώσσα και της ανάγνωσης των χειλιών για την αποτελεσματική γνώση της επικοινωνίας. Και έχει κερδίσει ακόμη και ένα Όσκαρ!

 

 

 

 

 

 

Pete Townshend

Ο Πιτ Τάουντσεντ, κιθαρίστας  έχει ακουστικά βαρηκοΐας και στα δύο αυτιά του - λόγω της απώλειας ακοής που προκαλείται από το θόρυβο. Επίσης, υποφέρει από εμβοές, τις οποίες πιστεύει ότι οφείλεται στη συχνή χρήση ακουστικών στο στούντιο ηχογραφήσεων . Όμως, παρά τα προβλήματα ακοής του, συνεχίζει να παίζει και να κάνει το στίγμα του ως τραγουδοποιός.

 

 

 

 

 

Adam Savage

Ο Adam Savage, γνωστός για την εκπομπή Mythbusters, έχει φοβερά φορητά ακουστικά για πολλά χρόνια. Τους φοράει επειδή πάσχει από ωτοσκληρωσία, μια συγγενή κατάσταση που προκαλεί προοδευτική απώλεια ακοής. Δεν έχει αφήσει όμως την κατάσταση του να τον επιβραδύνει, ωστόσο, και έχει κάθε πιθανότητα να μπορέσει να ομαλοποιήσει την απώλεια ακοής και να ενδυναμώσει τους ανθρώπους που ζουν μαζί του.

 

 

 

 

 

 

 

Jodie Foster

Η ηθοποιός Jodie Foster είναι ακόμα ένας διάσημος με ακουστικά. Αλλά δεν έχει σταθεί στο δρόμο της καριέρας της. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της εποχής μας με δύο  Όσκαρ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Howard

Εάν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο John Howard, είναι στην πραγματικότητα ο δεύτερος πρωταρχικός υπουργός της Αυστραλίας. Και φοράει ακουστικά βαρηκοΐας ! Στην πραγματικότητα, άρχισε να τις χρησιμοποιεί όταν ήταν 19 ετών.Ο John Howard έχει αναφέρει στην πραγματικότητα η βαρηκοΐα του ήταν  υπεύθυνη για μέρος της πολιτικής του λογικής. Η απώλεια ακοής του τον υποχρέωσε να μιλήσει πιο δυνατά, γεγονός που του έδωσε περισσότερη εξουσία στις πολιτικές του δουλειές.

 

 

 

 

 

 

 

Whoopi Goldberg

Ξέρετε ότι ένας από τους πιο παραγωγικούς κωμικούς του κόσμου χρησιμοποιεί ακουστικά βαρηκοΐας; Η Whoopi Goldberg ήταν εξαιρετικά ανοικτή για τη χρήση ακουστικών .