Ακοολογικός εξοπλισμός


AVANT ARC

To AVANT ARC συνδυάζει τη δύναμη της Ακουομετρίας, η οποία στηρίζεται στη χρήση υπολογιστή, με πλεονεκτήματα τον έλεγχο και την ρύθμιση παραμέτρων εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας REM & live Speech Mapping σε μια εύχρηστη συσκευή.


Το σύστημα παρέχει στον επαγγελματία τα εργαλεία που χρειάζονται για τον πλήρη έλεγχο, ρύθμιση και αποτελεσματική εφαρμογή ακουστικών και την καθοδήγηση των χρηστών και ενημέρωση των συνοδών τους διαθέτοντας έναν κομψό, φορητό και ελαφρύ σχεδιασμό.
Avant Stealth

Ο Κλινικός Ακουομετρητής Avant Stealth είναι ένας εύχρηστος δικαναλικός ακουομετρητής, η λειτουργία του οποίου στηρίζεται στη χρήση υπολογιστή, και το οποίο επιτρέπει πολλαπλές επιλογές δρομολόγηση σήματος, χρησιμοποιώντας επεξεργασία ήχου προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και τεχνολογία δημιουργίας ήχων.


Το Stealth επιτρέπει την γρήγορη και ακριβή αέρινη αγωγή, οστέινης και αγωγής, διαθέτει ειδικά εξελιγμένα ακουστικά και προσφέρει μια ουσιαστική συλλογή δεδομένων ώστε να γίνεται εύκολα η παρακολούθηση και η συμβουλευτική των ασθενών. Avant A2D+ Audiometer

Το AVANT A2D+ είναι Διαγνωστικό Ακουόμετρο, το οποίο περιλαμβάνει λειτουργίες Αέρος, Οστού, Ομιλίας και Ηχοκάλυψης. 


Παρέχει ακουομετρία καθαρού τόνου μέσω ακουστικών και οστεοεπαγωγής, ακουομετρία ηχοκάλυψης-Masking και ομιλητική Ακουομετρά με (SRG), Αναγνώριση Απόσβεσης Τόνου και Αυτοματοποιημένη Ακουομετρία QuickSIN.


Σύγχρονο και άνετο. Το μοντέλο υψηλής απόδοσης με επιλογή προγραμματιζόμενου κουμπιούAvant AIR+ Audiometer

Ακουομετρητής Screening μέσω υπολογιστή. Ακουομετρία Αέρινης αγωγής.


Το MedRx AVANT AIR+ διαθέτει ιδιότητες αέρινης αγωγής, οι οποίες επιτρέπουν πρόσθετη ευελιξία. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά τον ιδανικό ακουομετρητή screening για μεταφορά. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν για screening στην τοπική κοινότητα, όπου χρειάζονται έλεγχοι για την ακοή. Tinnometer MedRx - Εμβοόμετρο

Το Tinnometer MedRx παρέχει μια εντελώς νέα προσέγγιση στην εξέταση εμβοών.


Εντοπίστε με σιγουριά τις εμβοές του ασθενούς σας, με εργαλεία που είναι ειδικά σχεδιασμένα για εμβοές. Εντοπίστε αλλαγές στις εμβοές εύκολα με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες NOAH. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες αναφορές ειδικά για εξετάσεις εμβοών, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές ME
Avant REM Speech+

Το Avant REM Speech+ αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή όπου η ακρίβεια και η λεπτομέρεια των ρυθμίσεων στα ακουστικά βαρηκοΐας επιτρέπει την απόλυτη επιτυχία εφαρμογής και στα δύο αυτιά ταυτόχρονα.


Πέραν της Αμφοτερόπλευρης μέτρηση Live Speech Mapping, το λογισμικό REM υποστηρίζει όλες τις παραδοσιακές Μετρήσεις Real Ear Measurements. Το σύστημα REM Speech+ είναι οικονομικό, εύκολο να συνδεθεί και χρησιμοποιεί σύγχρονη δοκιμασμένη τεχνολογία για μέγιστη απόδοση και ακρίβεια. Συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα ρύθμισης ακουστικών βαρηκοΐας (Phonak Target , Oticcon Genie , Signia Connexx , Starkey Inspire και πολλά αλλά) 

 Ultimate Office+

Το AVANT Ultimate Office συνδυάζει τη φορητότητα του διαγνωστικού ακουομετρητή AVANT A2D+, αέρινης αγωγής, οστεικής αγωγής και ομιλητικής ακουομετρίας με το AVANT REM Speech+, + REAL EAR Measurement and Live Speech Mapping System σε μια ειδικής κατασκευής θήκη μεταφοράς.


Η αποθήκευση για όλες τις συσκευές και τα εξαρτήματα καθιστά αυτό το "φορητό γραφείο" την προτιμώμενη επιλογή των επαγγελματιών που πραγματοποιούν εξετάσεις εξωτερικών ασθενών.


Η Οργάνωση των συσκευών αυτών σε μια φορητή θήκη καθιστά την μεταφορά και χρήση τους εύκολη και αποτελεσματική. 

Avant REMsp

Το REMsp εκτελεί όλες τις παραδοσιακές Μετρήσεις traditional Real Ear Measurements στην μονόπλευρη κατηγορία σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα ρύθμισης ακουστικών βαρηκοΐας (Phonak Target , Oticcon Genie , Signia Connexx , Starkey Inspire και πολλά αλλά)    Otowave Tymps

Ο τυμπανομετρητής Otowave 102, παρέχει μέτρηση ακουστικής αντίστασης τόνου 226Hz, συμπεριλαμβανομένων 4 συχνοτήτων ipsi ακουστικών αντανακλαστικών.

Όλα τα δεδομένα μπορεί να μεταφερθούν σε υπολογιστή μέσω του λογισμικού MedRx και της συσκευής κλειδώματος IR.

Το πρότυπο Otowave 202 παρέχει μετρήσεις ακουστικής αντίστασης με το probe 226Hz σε συνδυασμό με μια προγραμματιζόμενη σειρά δοκιμασιών σόσο ipsi, όσο και contra αντανακλαστικών στα 500Hz, 5kHz, 2kHz και 4kHz.

Η επιλογή Otowave 202-H διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά δοκιμασιών συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων ακουστικής αντίστασης τόνου αισθητήρα 226Hz και 1kHz που ορίζονται από τον χρήστη και μια προγραμματιζόμενη από τον χρήστη σειρά δοκιμασιών τόσο ipsim, όσο και contra αντανακλαστικών στα 500Hz, 1kHz, 2kHz και 4kHz. Η Κλιμακωτή, Διανυσματική και Αναλυτική λειτουργία οθόνης είναι διαθέσιμη όταν χρησιμοποιείται Τόνος Αισθητήρα 1kHzAvant Hit+

Το AVANT HIT+ αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή ακουστικών οργάνων ακριβείας για το γραφείο σας. Εύχρηστο αλλά ενισχυμένο, αυτό το σύστημα μέσω υπολογιστή τροφοδοτείται από USB, και εκτελεί 10 αυτοματοποιημένες και με δυνατότητα επιλογής, δοκιμασίες ANSI & IEC. Η συσκευή είναι αρκετά μικρή ώστε να τοποθετηθεί διακριτικά σε οποιονδήποτε χώρο γραφείου. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της συμπληρώνει την πλήρη σειρά προϊόντων μέτρησης AVANT. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αποθηκεύονται αυτόματα στο NOAH για εύκολη ανάκτηση και μπορεί να εκτυπωθούν σε οποιονδήποτε εκτυπωτή. 


Αυτοματοποιημένες δοκιμασίες ANSI & IEC με δυνατότητα επιλογής: OSPL-90 Full0On Fain όφελος, Reference Test Gain, απόκριση συχνότητας, ισοδύναμος ήχος εισόδου equivalent input noise, αρμονική παραμόρφωση, ρεύμα μπαταρίας, είσοδος/έξοδος (AGC), έναρξη/αποδέσμευση, επαγωγικό πηνίο (SPLI TS).


USB Video Otoscope 
Η εξαιρετικά ευκρινής ανάλυση του Βίντεο-Ωτοσκοπίου MedRx βοηθά σημαντικά κατά την εξέταση ενός πόρου που έχει υπερβολική κυψελίδα, ξένα σώματα, εξωτερική ωτίτιδα, κατάσταση ευστοχιανής, χολοστεάτωμα, διατρήσεις τυμπανικής μεμβράνης, ή άλλες ανωμαλίες. 

UltraVac+

Το UltraVac+ είναι εύχρηστο - γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εκείνους που μπορεί να είναι εντελώς αρχάριοι - αλλά και αρκετά ισχυρό, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του πιο πεπειραμένου τεχνικού.

Λειτουργίες του UltraVac+. Ο θάλαμος αφύγρανσης - απομακρύνει την υγρασία που έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό των ακουστικών βαρηκοΐας. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ΙΤΕ, ή ένα ΒΤΕ με ένα εκμαγείο, μέσα στο θάλαμο, ένα τη φορά. 

Η ρύγχος Αναρρόφησης, χρησιμοποιείται για την εξαγωγή κυψελίδας και ακαθαρσιών από το μεγάφωνο του ακουστικού, τις μικροφωνικές σωληνώσεις, τους αεραγωγούς και τις θήκες των μπαταριών των ακουστικών.

Η λειτουργία πίεσης, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό φραγμένων ρυγχών της αναρρόφησης και της απομάκρυνσης των ακαθαρσιών από το ακουστικό και τις θήκες των μπαταριών των ακουστικών.