Έρχεται το G6, νέα διάσταση στην κατανόηση του ήχου

Posted by akoustika 23/01/2020 0 Σχόλια

 

 

To G6 έρχεται για να καλύψει το μεγαλύτερο  φάσμα των ακουστικών βαρηκοϊας. Λόγω του HiRes Comformatic και του ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης, η νέα τεχνολογία του G6 είναι πλέον σε θέση να διαφοροποιήσει αυτόματα περισσότερες από 120 περιπτώσεις ακοής.

 

 

 

 

 

 

+ 60% Μικρότερο τσιπ
+ 80% Περισσότεροι επεξεργαστές ήχου
+  20 Φορές καλύτερη ποιότητα  ακοής

 

 

 

          HiRes Comformatic

 

 

 

 

 

Το HiRes Comformatic αναλύει το ακουστικό περιβάλλον πιο αναλυτικα  από ποτέ.  Ο αισθητήρας κίνησης προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στην ακοής μας . Το αποτέλεσμα είναι: μια πιο ατομική εμπειρία ακοής και καλύτερη ποιότητα ήχου από οποιαδήποτε άλλο ακουστικό.

 

 

 

 

       

           Αισθητήρας κίνησης

  

 

 

 

 

Το G6 διαθέτει αισθητήρα κίνησης ενσωματωμένο στο σύστημα ακοής , επιτρέποντας καλύτερη εμπειρία απο οποιοδήποτε άλλο ακουστικό .

 

 

 

 

 

       

           Occlumatic

 

 

 

 

 

 

Το ακουστικό  αναγνωρίζει το συγκεκριμένο φωνητικό μοτίβο του χρήστη και το ενσωματώνει στην επεξεργασία σήματος. Με τη σειρά του, αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αντιλαμβάνεται τη δική του φωνή, όσο το δυνατόν πιο φυσικά και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αυθόρμητης αποδοχής. Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης θα επικοινωνήσει περισσότερο και θα είναι πιο κοινωνικά ενεργός, βελτιώνοντας σημαντικά την ατομική ποιότητα ζωής.

 

 

 

 

         

          Streaming

 

 

 

 

 

 

Επιτρέπουν τη σύνδεση με smartphones, τηλεοράσεις ή συσκευές HiFi καθώς μπορούν να μεταδίδονται ασύρματα στο σύστημα ακοής απευθείας ή μέσω πομπού. Το εξάρτημα Smart Mic επιτρέπει την μετάδοση ήχου από ένα smartphone Android.

 

 

 

 

     

         Νέο σχεδιασμό

 

 

 

 

 

 

Ξεκινώντας με το Stiline, ξεκίνησε μια νέα εποχή σχεδίασης και αναπτύξης συσκευών G6 οι οποία χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρο στυλ και αισθητικές γραμμές σχεδιασμού ,ενώ το σχήμα τπυ μικροφώνου είναι σε σχήμα ημισελήνου και διαθέτει έναν λεπτό, ομοιόμορφο διακόπτη. Το αποτέλεσμα: ένα σύστημα ακοής που είναι τέλειο σε λειτουργία και σχεδιασμό. Τα ακουστικά  G6 διατίθενται σε 10 χρώματα.

 

 

Audio Service - Teaser G6 technology