Έρχεται το G6, νέα διάσταση στην κατανόηση του ήχου

Posted by akoustika 23/01/2020 0 Σχόλια

 

 

To G6 έρχεται για να καλύψει το μεγαλύτερο  φάσμα των ακουστικών καταστάσεων. Λόγω του HiRes Comformatic και του ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης, η νέα τεχνολογία του G6 είναι πλέον σε θέση να διαφοροποιήσει αυτόματα περισσότερες από 120 καταστάσεις ακοής.

 

 

 

 

 

 

+ 60% Μικρότερο τσιπ
+ 80% Περισσότεροι επεξεργαστές ήχου
+  20 Φορές περισσότερες ποιότητα  ακοής

 

 

 

          HiRes Comformatic

 

 

 

 

 

Το HiRes Comformatic αναλύει το ακουστικό περιβάλλον πιο αναλυτικα  από ποτέ.  Ο αισθητήρας κίνησης προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στην ακοής μας . Το αποτέλεσμα είναι: μια πιο ατομική εμπειρία ακοής και καλύτερη ποιότητα ήχου από ποτέ.

 

 

 

 

       

           Αισθητήρας κίνησης

  

 

 

 

 

Το  G6 διαθέτει αισθητήρα κίνησης ενσωματωμένο στο σύστημα ακοής , επιτρέπει τον ορισμό πάνω από 120 διαφορετικών καταστάσεων ακοής.

 

 

 

 

 

       

           Occlumatic

 

 

 

 

 

 

Το ακουστικό  αναγνωρίζει το συγκεκριμένο φωνητικό μοτίβο του χρήστη και το ενσωματώνει στην επεξεργασία σήματος. Με τη σειρά του, αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αντιλαμβάνεται τη δική του φωνή όσο το δυνατόν πιο φυσικά και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αυθόρμητης αποδοχής. Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης θα επικοινωνήσει περισσότερο και θα είναι πιο κοινωνικά ενεργός, βελτιώνοντας σημαντικά την ατομική ποιότητα ζωής.

 

 

 

 

         

          Streaming

 

 

 

 

 

 

Τα σύνδεση με  smartphones, τηλεοράσεις ή συσκευές HiFi μπορούν να μεταδίδονται ασύρματα στο σύστημα ακοής απευθείας ή μέσω πομπού. Το εξάρτημα Smart Mic επιτρέπει την μετάδοση ήχου από ένα smartphone Android.

 

 

 

 

     

         Νέο σχεδιασμό

 

 

 

 

 

 

Ξεκινώντας με το Stiline, ξεκίνησε μια νέα εποχή  σχεδίασης και  αναπτύξεις  συσκευών  G6 χαρακτηρίζονται από το ξεκάθαρο στυλ και τις αισθητικές γραμμές σχεδιασμού τους, το σχήμα μικροφώνου σε σχήμα ημισελήνου και έναν λεπτό, ομοιόμορφο διακόπτη. Το αποτέλεσμα: ένα σύστημα ακοής που είναι τέλειο σε λειτουργία και σχεδιασμό. Τα ακουστικά  G6 διατίθενται σε 10 χρώματα.

 

 

Audio Service - Teaser G6 technology