Γνωρίστε το ' Stiline ' Δεν είναι ένα οποιοδήποτε Ακουστικό βαρηκοΐας

Posted by akoustika 04/06/2019 0 Σχόλια

Audio service Stiline

 

 

 

 

Ψάχνετε για ένα ακουστικό που δεν μοιάζει με ακουστικό; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να δείτε το νέο ακουστικό  της Audio service Stiline . Με τον επανασχεδιασμό της μπαταρίας, η Audio service  κατάφερε να σχεδιάσει έναν νέο διακριτικό και σύγχρονο ακουστικό βαρηκοΐας . Το Stiline  είναι ένα λεπτό RIC με μπαταρία που επαναφορτίζεται την θήκη του ακουστικού . Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια πλήρως επανασχεδιασμένη, υπέρ-λεπτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Το Stiline έρχεται με 3 έτη εγγύηση  .

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το Stiline ;

 

Το Stiline  φέρνει ένα μοναδικό και μοντέρνο σχέδιο στον κόσμο της ακοής. Με τόσο λεπτό περίβλημα όσο και  τo καλώδιο μεγαφώνου , η συσκευή καθιστά  εξαιρετικά διακριτική και απευθύνεται σε εκείνους  που θέλουν τα πιο κομψά ακουστικά .

Το Stiline δεν διαθέτει κουμπιά ή έλεγχο έντασης. Για όσους θέλουν να ελέγξουν τα ακουστικά τους, η εφαρμογή Smart Direct® App είναι διαθέσιμη για την αλλαγή της έντασης, των προγραμμάτων και της κατευθυντικότητας. Η εφαρμογή Smart Direct® App απαιτεί smartphone.

 

 

 

 

 

Stiline : Μια μοντέρνα καινοτομία

 

 Με με έναν πρωτοφανή συνδυασμό λιτής σχεδίασης και τεχνολογίας  το  Stiline  μας θυμίζει μερικά από τα κορυφαία σχέδια προϊόντων της Apple ή της Google η ακόμα τα και  Air pods

Η θήκη επαναφόρτισης του Stiline  είναι πολύ μικρή και σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει 19 ώρες πλήρους  χρήσης με 3ωρη φορτίσει . Εάν ο χρήστης ξεχάσει να φορτίσει τη συσκευή, μπορεί να το βάλει στο φορτιστή για 30 λεπτά και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για 5 ώρες. Ο φορτιστής φέρει επίσης τρεις πλήρεις  φορτίσεις . Έτσι, εάν ο χρήστης ξεκινήσει τη μέρα του με πλήρη φόρτιση και ο φορτιστής είναι πλήρως φορτισμένος, θα έχει  στη διάθεσή του τέσσερις ημέρες διαθέσιμης χωρητικότητας φορητής μπαταρίας. Ο φορτιστής περιέχει επίσης μια κατάλληλη ενδεικτική λυχνία LED για την προβολή της κατάστασης φόρτισης και διαθέτει αυτόματο on / off. Αυτό σημαίνει ότι ο φορτιστής μπορεί να χρησιμεύσει ως η κύρια θήκη μεταφοράς.

Τέρμα τα προβλήματα ακούγοντας την  δική σας φωνή !

 

Πολλοί χρήστες ακουστικών δεν τους αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής, καθώς μπορεί να ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Το Stiline λύνει το πρόβλημα  και  παρέχει μια φυσική ηχητική φωνή σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη και φυσική  ακρόαση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους νέους  χρήστες.

Ομιλία σε θόρυβο

Το Stiline επιτρέπει  στους χρήστες να ακούνε ομιλία με μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλες τις καταστάσεις μέσω προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό σας διευκολύνει να καταλάβετε τον συνομιλητή σας, ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως εστιατόριο, καφετέρια η οπουδήποτε άλλου έχει κόσμο.