Γιατί τα ακουστικά βαρηκοΐας κοστίζουν;

Posted by akoustika 12/03/2019 0 Σχόλια

Πώς μια τόσο μικρή συσκευή κοστίζει τόσα χρήματα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτα απ 'όλα, τα Ακουστικά Βαρηκοΐας σήμερα έχουν μικροσκοπικά τσιπ υπολογιστών μέσα σε αυτά. Έχουν χαρακτηριστικά που επιτρέπουν και  στα δύο ακουστικά  να δουλεύουν μαζί, όπως ο εγκέφαλός σας επιτρέπει στα δύο αυτιά σας να συνεργαστούν για να συλλέξουν πληροφορίες που σας επιτρέπουν να ακούσετε. Εάν στα αυτιά σας λείπουν οι πληροφορίες λόγω απώλειας ακοής σε ορισμένες συχνότητες, ο εγκέφαλός σας πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να συγκεντρώσει τους ήχους που βοηθούν να αποκρυπτογραφηθεί η συνομιλία. Τα τσιπ μέσα στα ακουστικά σας βοηθούν στην επεξεργασία αυτή..

 

 

Για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα τσιπ θα αυξήσουν τους ήχους των συχνοτήτων που χρειάζεστε και να μειώνει τους ήχους (που δεν χρειάζονται ). οι κατασκευαστές δαπανούν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ  για έρευνα και ανάπτυξη. Αυτό μαζί με όλες τις υπηρεσίες που σας παρέχουν για τα ακουστικά σας αυξάνει το κόστος στα Ακουστικά Βαρηκοΐας . Χωρίς έρευνα και ανάπτυξη θα μπορούσατε να έχετε έναν ενισχυτή που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ακοής σας και ακόμα χειρότερος, που θα μπορούσε να βλάψει περαιτέρω την ακοή σας.

 

 

Οι κατασκευαστές παρέχουν υποστήριξη για τα ακουστικά σας μέσω λογισμικού και εκπαίδευσης για τον Ακουοπροθετιστή  σας. Αυτό είναι απαραίτητο αν θέλετε τα ακουστικά  σας να ακούγονται άνετα, ενώ σας παρέχουν τα υψηλά και χαμηλά που χρειάζεστε Υπάρχει αρκετά κομμάτι της προσαρμοσμένης μικρορύθμισης που εμπλέκεται στην τοποθέτηση ενός ζευγαριού Ακουστικών  Βαρηκοΐας.

 

 

Ξέρω ότι δεν είναι  εύκολο συγκρίνουμε το ίδιο ακριβές μοντέλο / μάρκα ακουστικού και τιμής,  φαίνεται και νομίζουν τα ιδία και πάνε στο φθηνότερο , αλλά ποιο είναι το τελικό κόστος του φθηνού (δεν καταλαβαίνω σε θορυβώδης περιβάλλον είναι ένα παράδειγμα )

 Τώρα μπορείτε να κάνετε μια καλύτερη σύγκριση και να μην κινδυνεύετε να πάρετε μια σειρά ακουστικών που δεν είναι προγραμματισμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και  για την ακοή και τελικά  ή θα τα βάλετε σε ένα συρτάρι για πάντα.

 

 

 

 

Ακοοπροθετιστής - Τεχνικός 

Ιπλικτζόγλου Μιχάλης