Οι ειδικοί συμβουλεύουν: Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες όσο και τα προφυλακτικά

Posted by akoustika 19/06/2019 0 Σχόλια

Προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμβοών καθώς οι νέοι εκθέτουν την ακοή τους σε εκκωφαντικούς ήχους

 

 

 

 

 

 

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί επισημαίνοντας ότι οι νέοι θα πρέπει όταν βγαίνουν για να διασκεδάσουν, να φορούν εκτός από  προφυλακτικά και ωτοασπίδες. 

Οι ωτοασπίδες είναι «τόσο σημαντικές για την υγεία μας όσο τα προφυλακτικά» και κανονικά θα έπρεπε να πωλούνται σε παμπ και κλαμπ,εκεί όπου διασκεδάζουν οι νέοι, λένε οι ειδικοί. 

Η βρετανική οργάνωση «Δράση για την Απώλεια Ακοής» θεωρεί ότι πρέπει να να υπάρχουν στα μπαρ και τις καφετέριες, εκεί που η μουσική είναι συνήθως στη διαπασών, μηχανήματα αυτόματης πώλησης ωτοασπίδων. 

«Οι ωτοασπίδες θα μπορούσαν να διατίθενται σε διάφορα χρώματα έτσι ώστε να φαίνονται πιο «cool» για τους νέους», αναφέρει εκπρόσωπος της οργάνωσης. 

 

 

 

 Χρησιμοποιώντας τις Inspire Ωτοασπίδες παρέχουμε μια πτώση στα ντεσιμπέλ των 10 dB , 19 db 21db ή 25 db αναλόγως την δραστηριότητα σας  για να μπορείτε να συνεχίσετε τις αυτό  που αγαπάτε ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας ακοής.

 

 

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμβοών καθώς οι νέοι εκθέτουν την ακοή τους σε εκκωφαντικούς ήχους. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η «Δράση για την Απώλεια Ακοής »(AoHL) συστήνει στους νέους την προστασία των αυτιών από τις εμβοές, όπως ακριβώς χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Ένωση Εμβοών, οι εμβοές δεν είναι ασθένεια. Είναι συχνό σύμπτωμα σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων για το οποίο δεν υπάρχει θεραπεία.

 Οι εμβοές είναι βουητά, ήχοι, που προέρχονται από το εσωτερικό του κεφαλιού . Έξι εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία και 30 εκατομμύρια στις ΗΠΑ θεωρούν την εμβολή ως πρόβλημα. Ένα εκατομμύριο Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι οι εμβοές που έχουν τους εμποδίζουν να έχουν μία φυσιολογική ζωή.

 

 

Οι Ωτοασπίδες Inspire  είναι  υψηλής ποιότητας  και εντελώς αθέατες  για  καθημερινή  χρήση στην εργασίας, την οδήγηση με μοτοσικλέτες, την ακρόαση  μουσικής (Djs) και γενικά όπου υπάρχουν δυνατοί θόρυβοι.